Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bilamana kami berkumpul

Posted by afzan On Monday, November 22, 2010 17 comments

fuh, genap seminggu aku menyepi tanpa berita - bukan merajuk atau apa cuma sibuk berhari raya. walaupun aidiladha tidak segah mana, namun pulang ke kampung sudah menjadi satu kemestian, tradisi orang kata. waktu-waktu macam ni boleh berhimpun beramai-ramai ye tak? paling tidak pun dapat melihat sendiri bagaimana lembu atau kerbau dikorbankan, ayam? - ahh sudah acap kali. dah tak rare!


  
dulu raya puasa tak sempat nak berposing sakan. nah sekarangla waktunya



dua jejaka yang masih bujang trang tang tang. availability? kurang pasti tapi yang pastinya sorang itu masih single.




kami tetap dengan tema purplish-maroon, recycle dari raya puasa lepas. ahh, baju masih elok ntah-ntah masih boleh digunapakai raya tahun depan : )




aksi senyap di depan lensa. ni memang gaya favorite rizmi buat masa ni. abang baju biru tu tak puas hati ke apa? cover sikit aircond tu.




masih kekurangan satu family di situ. tak dapat cuti dengarnya. tapi takpe raya taun depan insyaAllah ada sessi lagi. p/s: rizmi cuba membulatkan matanya : )

17 comments:

Cik Bulat said...

asal cameraman ada dlm gambar !
@_-" (muka xpuas ati)

Echam said...

Cantik gambo2 ni....

Nurr Kasih said...

cantik gambar :)

PhotoGraphic said...

hehe...rizmi dh sembuh..alhamdulillah :)

yangyuyu said...

happy famili:)

afzan said...

cik bulat: cameraman pun nak juga merasa bergambar. asyik2 rizmi je. baru ada kelainan

afzan said...

pG: yup, tu yang penat semula mengejar dia :)

afzan said...

echam & nurr : terima kasih daun keladi, nanti-nanti datang lagi

adek dah besar said...

makan tapai terklansemen tengkuk!

Ain Atika Zailani said...

cantik....hapy family...! have a nice day.

iKhRam said...

hari raya hari yang indah,,
seindah gambar dalam blog ini...

afzan said...

adek: hahaha spot on mate! tidak lupa popia sardin

afzan said...

thanks ain & ikram :)

nadey said...

hihihihihihih sy masih single ni....huhhu malu~~~~~~~~~ tp pakcik nk ke menantu prangai xsenonoh mcm sy huhuhuh

afzan said...

nadey: pakcik? adakah aku terlalu tua untuk berblog?

nadey said...

alllllamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hahahahahhahahahah (gelak guling2)
ok2 sowi ek bang....komen tu tok ayah abg ok!!!!! kihkihkihkih kover2.........(malu lalu lari)

adek dah besar said...

kepala banar lu malu!

reti baca doa kunut baru steady masuk family