Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bienvenue à Paris!

Posted by afzan On Wednesday, November 03, 2010 20 comments


Bonjour...! wah tajuk dah gempak, ingatkan betulla dah sampai paris last-last eiffel tower miniature je. ceh buang karan je, ye dak? wife aku dah sampai, aku & rizmi bila lagi? harap-harap kami akan sampai jugak kat sini satu hari nanti. mana tahan tengok gambo je! :P

20 comments:

ejai_eda said...

tak pe bro.. pasang impian dulu.. setiap realiti bermula dengan impian.. impian pulak kata dasar die mimpi. mimpi pulak dimulakan dengan tidur.. so.. jom tidur.. heheheh.. gambo cun...

afzan said...

ejai: tido lepas subuh orang tua-tua kata kurang rezeki. takpe kita tido tengah hari kang. lebih afdal :)

piewahid said...

apa2 pun, teknik photography nya tetap menarik!

afzan said...

piewahid: nanti kita amik gambo kerambit pulak.. haha

one2paii said...

xpoo..eden bawak ekau jalan2 ti yo..bila ekau nk gi nye..eden sponsor nie..dah beratus kali eden pi sano..kampung eden tuh

nadey said...

waaaaaaaaaaaaaaa teringin gak nk g sane......emmm mcm xde harapan je...tp kalo ade rejeki mesti nk g korea o jepon dulu hehehehhehe

akmafaizal said...

bienvenue a Paris..Merci bouque.. wah ade org nak sponsor tu, nak ikut gak..hehe ;)

afzan said...

one2paii: kayonya ekau. monang loteri ka?

afzan said...

nadey: takpe, kalau mampu baru kita pergi. kalau tak gigit jarila jawabnya

afzan said...

akma: tula, nanti jangan lupa claim akt one2paii. aku tak janji apa-apa.haha

AngahSayang2314 said...

heheh mesti best kan??
kalau dpat gi hehehee

teratakindah said...

saya sudah pegi ini menara!!! best naik cruz merentasi sungai Paris..pukul 9pm tengok kerdipan Eiffel Tower..nice sgt...

N A N a t O said...

hahha..derr..sblm tngkap gmabar, lap dulu meje tue der...kehkehkeh...

tapi canteQ lol...

afzan said...

angah: kalau dapatla.. kalau tak dapat gigit kuku la jawabnya

afzan said...

teratakindah: is it true? ni yang makin berkobar-kobar nak kumpul duit ni. nuffnang dari dulu tak gerak-gerak je. ape cer?

afzan said...

nanato: aok jangan macam-macam

teratakindah said...

betul!!! xtipu..nice.. mase saye gi tu musim panas,jadi siang panjang, kalo pukul 9pm kt sna, nampak mcm magrib kat sini..langit warna merah+oren+biru..nice sgt..name je musim panas tp suhu 19C-20C....

afzan said...

teratakindah: yup wife aku pun kata, walau summer tapi suhu memang sejuk! dia malam-malam mesti dok bawah duvet :)

Cik Bulat said...

helee. en.afzan.. smgt jek nk g. haha. pinjam je pintu suka hati doremon :)

afzan said...

kalau boleh cik bulat, kalau boleh!