Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mengisi masa lapang

Posted by afzan On Thursday, October 21, 2010 24 comments


Begitu asyik mereka bermain catur sehinggakan tidak sedar dua orang awek sedang memerhati gelagat mereka. inilah cara yang sesuai untuk mengisi masa lapang, tidak hanya dengan melepak tidak tentu arah :)
 

24 comments:

nur said...

very spontan
ALL IN ONE

Cik Bulat said...

hehe. sampai budak skola pun join melihat.
maaf encik afzan lama xblogwalking sini. sebuk dgn pdftran sem baru :)

AngahSayang2314 said...

hehehe jgan2 dia secara kebetulan kot afzan

afzan said...

nur: tula, spontan.. sib baik ada kamera yang boleh zooming :)

afzan said...

cik bulat: budak skolah tu backing pakcik yg pakai spek tu agaknya! 3 kepala lagi bagus dari 1.

nadzirah aqilah said...

smart!!!!

afzan said...

angah: mungkin juga suratan atau kebetulan. ceh macam lagu Kenny Remy Martin la pulak!

afzan said...

nadzirah: apa yang smart? abang yang berkumis atau berkaca mata?hahaha

ejai_eda said...

erk.. catur ke.. tot dam haji.. nice shoot bro.. tu la untungnya bawak gear ge memana. hehehehhe 2 thumbs up. :)

afzan said...

ejai: dari segi line-up buah tu memang confirmed catur!hahahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

waahh..
impress lohh..

kalau macam ni lah..kena usung ke sana-sinilah jawabnya ..

nadey said...

hebat dorg ni smpai bdk sek yg xminat acare org tue pon berhenti tgk....huhuhuhu

N A N a t O said...

giler terbaik la pic nih..rare nak dpt..:D

afzan said...

kak rina: usung jangan tak usung.. :p

afzan said...

nadey: ishh mana tau awek dua orang tu ahli kelab catur sekolah, tu yang interested lain macam je

afzan said...

nana: yup, memang rare gambo ni.. dapat pakcik2 tgh main dam aji lagi rare

i am S!L4H.. said...

haha..suke la gamba ni..
clear je...

Dr said...

erkk, mcm ko kenal tmpt org2 nie men catur..
heehe

btw, nice pic.. ^-^

afzan said...

Dr: Kenal? rasa2 di mana ya? mana tau betul tekaan..haha

afzan said...

Silah: thanks

Dr said...

tempat nie kat pasar kraf d kk..
kat bwh pokok tue mmg ada paci2 yg slalu men chess or dam..ehhe

afzan said...

ha, betul sangatla tu. tertarik tengok diorang main chess :) ni mesti org kk ni. betul tak?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

start harini aku nak main catur kot boleh dapat awek

afzan said...

brutal: main dam ajila baru rare. awek rasanya boleh dapat jugak