Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah si sibur-sibur!

Posted by afzan On Tuesday, October 26, 2010 22 comments


ni masa aku mula-mula dapat kamera. tak reti lagi apa itu shutter, aperture, iso mahupun depth of field. itu tak termasuk dengan rule of third lagi : ) kira main ambil je untuk kepuasan diri. sekarang bolehla sikit-sikit tapi kena asah lagi

22 comments:

adek dah besar said...

sibur sibur? itu pepatung laa..
sibur sibur macam kepala heli tu..
hat keding tu!

BUKU CONTENG AKUE said...

nmpak sayap die cntik sgt..

nurr kasih said...

nice! mata hijau. terus asah lagi :).

me3rma said...

sesama blaja.......

afzan said...

adek: pepatung dan sibur-sibur dua benda yang sama. aok kalau tak caye, cuba tanya wiki: http://ms.wikipedia.org/wiki/Pepatung

keh dah royat, aok mer takmo caye!

N A N a t O said...

sibur2 lu mcm da mati je derr...

afzan said...

nanato: mati? acer aok tengok molek2. dia berlakon mati je tu.. weh kerja-kerja!

afzan said...

nurr: tula, kena asah banyak lagi ni. actually gambo tu di ambil di mt kinabalu botanical garden :)

afzan said...

merma: yup kayuh pelan-pelan. kita dok kat slow lane, kenala act like one :)

Kalamhati said...

mantap bos!..=)

Yuni Aisyah said...

lawanya pic....leh tunjuk ajar.??

afzan said...

yuni: thanks.. boleh je, ilmu untuk dikongsi ye dak?

kalamhati: terima kasih weh!

nadey said...

waaaaaaaaaaaaaaa kagum la ngan gamba ni mcm dlm majalah!!!!!!!

So Shy Lady said...

dah kira profesional la ni...my son mesti suka tngok gmbar cantik nih

afzan said...

nadey: gamba majalah lagi chantekkk!

afzan said...

shylady: takdela pro sangat. sharpness masih kantoi! kalau pro mmg dapat tgk detail sibur-sibur tu

si biskut said...

bial aku ada skill macam photographer yang lain.skill amatur pon dah ok.Karang lar...

AngahSayang2314 said...

heheh cantik tapi angah nak tanya....

apa motipnyerrr??? cepat jawab

afzan said...

angah: motipnyer? tepuk dada tanya selera :)

afzan said...

biskut: skill boleh diasah? takpe, kita pelan-pelan kayuh.. tak kayuh tak sampai ye dak?

droses said...

sume sal kmra sy tak tahu..yg sy tahu gmbr ni cantik..

afzan said...

droses: takpe, kita belaja. buah cempedak di luar pagar orang kat. chewahh sila habiskan