Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pagi yang keemasan

Posted by afzan On Monday, October 18, 2010 10 comments

Jam dah menunjukkan pukul 6.45pagi. kebiasaannya waktu-waktu begini aku dah mula memanaskan enjin kereta demi menghantar wife tersayang pergi kerja. tapi pagi itu agak lewat sedikit. aku dah berkira-kira mesti kereta dah membanjiri jalan. aku kurang selesa driving dalam keadaan sesak ni, sebab ia betul-betul menguji kesabaran!

pagi tu agak lain, cerah semacam je. walaupun masih awal, tapi langit sudah keemas-emasan. tanpa berlengah aku keluarkan handphone - bukan nak menelefon atau apa, cuma untuk merakam gambar pagi itu. cis!


jarang dapat melihat suasana bergini di awal-awal pagi. mungkinkah aku bertuah pagi itu?




kantoi nampak kekotoran dekat windshield di situ. takpe, suasana pagi tu yang penting. lain-lain aku tak ambil peduli

10 comments:

nurr kasih said...

mmg bertuah dapat golden moment..jarang2 muncul suasana mcm ni kan..

afzan said...

yup, tu pasal masa2 macam ni kamera hp pun berguna walaupun gambar tak secantik mana :)

Sasa Al-Sharif said...

nice, wah dah mcm api dah awan tu

Cik Bulat said...

lawa memang lawa. ni drive k bgmbar? amboi2. haha. polis dbelakang !

N A N a t O said...

bila amik nih?pagi td ke?

afzan said...

sasa: thanks.. sekali tengok cam rumah terbakar pun ada :)

bulat: takpe sekali sekala, ala tekan butang je pun. gambar jadi ke tidak lain kira

afzan said...

nanato: khamis lepas. otw gi HSA

Solihin Zubir said...

chanteknya pemandangan... Subhanallah...

cik ungu said...

Mekdonel tumpang glamer di situ..~

afzan said...

nampak aje cik ungu kita ni :)