Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aksi golongan berjubah unggu

Posted by afzan On Thursday, August 19, 2010 8 comments

sambungan...



semua pakat-pakat senyum dengan berbekal bunga di tangan masing-masing. aku tertanya-tanya di manakah scroll nya? :)



congrats nanato...! wah sangat cantik sekali bunga itu. sape yang bagi eh?



antara pengikut tegar blog ini.. congrats tika leh..! siap ada special greeting lagi :P



geng-geng berjubah ungu if not mistaken. siap tubuhkan fan club lagi tu. mantap!



thumb-up from prof. enjoy your day girls~~



aksi-aksi yang agak typical. masih tercari-cari pose yang agak killer, tapi apakan daya mungkin menghormati kehadiran bulan puasa keesokan harinya



boleh tahan. tapi perlu kick lagi. tak faham kenapakah v-sign wujud di situ. harap bukan lambang illuminati di situ. hahaha. kalau tak kena condemn nanti



sebahagian daripada golongan berjubah unggu. semuanya senyum lebar dengan kejayaan masing-masing. p/s: the other day aku nampak golongan berjubah PINK. erk..biar betik?haha.. mmg UKM pernuh dengan variasi warna-warna jubah



menyahut saranan PM ke arah merealisasiakan 1Malaysia



last but not least.. lambung motarboard dulu. barula ada gaya-gaya orang dah habis belajar. p/s: buat penat aku bagi ruang sebesar alam kat atas tu, last-last mereka lambung topi tak sampai sejengkal :P
anyway, congratulations to all of you! (click pic to zoom in)


p/s: lepas ni golongan berjubah unggu bakal bergelar bapak budak & mak budak.. haha

8 comments:

kakachan said...

wahh.. terbaek la abg afzan! =D
like3.

TiKa LEh said...

hahah..tq2 photographer...suruh nanato byar ek..kami golongan berjubah ungu dah byr kat dia..hahha...
tq for the special greeting tu..nmpknye, kena slalu komen ni...hoho

afzan said...

thanks kakachan~~

tikaleh: kami armature je, tak kena cas. tapi kalau kira kepala ni, masyuk gak ni. boleh tambah flash gun plak pasni.haha

comel said...

hhahah
da grad da dak nana ni

tahniah!

JeR@Ns said...

eh...
ade gmbr mmbr ak...
nanato de itikto

N A N a t O said...

waa..kome mmg meng-up kan blog awak ek. ngah...rmi kengkwn kome sinih...

jerans: binggung la ko ki...nihh abg aku nyer blog la...

nuar..thnax babe...

N A N a t O said...

ngah thnx for the gambar..cantik giler..baru dpt ngk..nak mintak curi untuk upload kat blog kome plak...kehkehkeh...bnyk permintaan nih...

afzan said...

welcome sis.. no hal, amik je. jgn lupa bagi kredit eh. wakakaka