Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rumah kuning tepi jalan

Posted by afzan On Saturday, July 10, 2010 5 comments



Baru je 2 minggu lepas balik kampung skang dah rasa rindu nak balik semula. yela bila balik kg boleh makan macam2; nasi lemak zaidah, gulai masam ikan patin kg melaka - perghh mmg tip top, ayam kampung, ulam2 yang rare & etc. tapi apakan daya, kami dok jauh diperantauan. kalau dok dekat je, mmg confirm tiap2 minggu blk kg.. next two weeks kami akan balik kg lagi. yeay!! kali ni nak makan durian lak. tunggu rumah kuning, aku akan kembali..

5 comments:

adek dah besar said...

eh kome pun balik gak an??/

adek dah besar said...

rasa dah malas balik merbok pulak... wakaka

afzan said...

hampeh.. mak dah tipon bila nak balik umah ni
rindu la tu

NoUse4@Name said...

uikkk..mantap2 gambar ek..hehe...cayalah bro!!bila nak ajar sket ni:D

afzan said...

ajar?demo lagi hebat dari kawe. sifuu tu